Suured tänud kõigile rattaretkel osalenutele!

Sellel aastal registreeris Saue valla ja linna rattaretkele 466 inimest. See on 8 aasta jooksul meie rekord! Kuna hommik oli vihmane, jäid meie read 400 ratturi kanti. Päev oli päikseline ja imeilus!

Suured tänud rattaretke finantseerijatele Saue vallale ja Saue linnale ning kõikidele sponsoritele ja toetajatele, MTÜ Vanamõisa külale, kogu korralduse eest ning kümnetele vabatahtlikele, kes andsid olulise panuse sündmuse õnnestumisel.

Eriline tänu läheb liikluskorraldajatele ja Roadservice OÜ-le, tänu kellele, kogu liiklemine nii suurematel maanteedel, kui ka väikesematel metsateedel sujus suurepäraselt. Kui leidub veel teid, mida avastada järgmisel aastal, siis kindlasti kohtume taas rajal!

Suured tänud kõigile vahva päeva eest!

Share
Scroll to Top