Kevadpiknikud Vanamõisa Vabaõhukeskuses

Paremate õpitulemuste nimel ja heade suhete hoidmisel on oluline ka ühiselt meelt lahutada ning selleks puhuks on Vanamõisa vabaõhukeskus parim paik, kus kevade saabudes üks tore ühine piknik pidada.   892-piknik

Vabaõhukeskuses on võimalik läbi viia meeleolukas ja aktiivne lasteaia lõpupidu või klassi/ kooli kevadpiknik. Pakett on mõeldud 50-le inimesele 3-4h ja maksab 100 € +km. Paketi sisse kuuluvad mänguväljaku, korvpalliplatsi, suure külakiige ja grillkoja kasutus. Lõpliku programmi ja ajakava koostame just Teile, Teie soovide ja plaanide alusel.

Lisaks rohkete võimalustega ümarpalkstiilis kompleksile, kuhu kuulub avar laululava koos kõrvalrajatistega, grillkoda, laste mänguväljak, korvpalliplats, külakiik ning suur katusega väliterrass, mis annab sündmuste korraldamise võimaluse sõltumatult ilmastikuoludest, pakume ka mitmeid lisateenuseid.
Lisateenusena võime pakkuda juurde ka toitlustust ja päevajuhti, kes aitab meeleolu luua, korraldab tegevusi ja võistlusi, kuid oleme valmis arvestama ka tellija soovidega ja üheskoos leidma parima lahenduse.

Kevadpikniku korraldamisel on abiks:

Silvia Kotkas
Vanamõisa vabaõhukeskuse projektijuht
Mobiiltelefon: + 372 575 02850
E-post: vabaohukeskus@kodukyla.ee

Share
Scroll to Top